Rochii si bluze din in

Chiar daca vremea de afara nu prea seamana a vara, cred ca in curand temperaturile vor tot creste. Avem o vara destul de capricioasa. Dupa un debut fierbinte, norii au ascuns soarele, lasand loc ploilor ce par sa nu se mai termine. Dar vor veni si zilele toride, cu un soare puternic ce parca topeste tot.

Se stie ca materialul preferat al verii este inul. Usor, racoros, prieten al pielii nostre, inul castiga din ce in ce mai mult teren in alegerile noastre estivale. Pana acum ceva vreme nu prea aveai ce alege la tinutele din in. Modelele de haine din in pareau ca sunt certate cu moda si lipsite de inspiratie. Culorile- de asemenea- lasau de dorit. Dar moda inului a explodat, producatorii si-au pus imaginatia la lucru si au inceput sa apara pe piata modele din ce in ce mai frumoase, viu colorate, asa ca acum nici nu stii la ce sa te opresti!

Sa vorbim despre bluzele din in! Le poti purta fie cu jeansi, fie cu pantaloni din in sau bumbac in croiala casual si de ce nu chiar in croiala clasica. La final vei avea o tinuta comfortabila, casual sau casual eleganta- tocmai buna pentru birou, o intalnire cu prietenii sau o zi de shopping!

Iata cateva modele aici:

Bluze din in

Cat despre rochii, ce sa mai spun?! Dragele mele- odata ce ai imbracat o rochie din in vara- toate celelalte ti se vor parea ca te sufoca! Nu se compara din punct de vedere al comfortului termic cu nicio alta rochie- fie ea din ce-o fi altceva! Uneori, cand sunt imbracata cu o rochie din in, imi verific tinuta ca am senzatia ca-s dezbracata! Dar e doar o senzatie… Ea acopera tot ce trebuie si-mi da lejeritatea si racoarea de care am nevoie cand ma toropeste soarele. Poti opta pentru o rochie pe corp sau pentru una larguta. Nici nu conteaza! Modelul e doar un amanunt estetic, caci te vei simti extraordinar.

Iata cateva modele aici:

Rochii din in

Va asteptam in magazinul nostru online cu noutati de vara! Si nu uita: Fii fresh, fii cu atitudine!

Freshattitude