Rochii cu imprimeu- modele de toamna

Rochii cu imprimeu sau rochii uni? De fapt, asta e doar una din multele intrebari ce ne trec prin minte atunci cand alegem o rochie. Multe femei merg pe instinct- daca sare in ochi sau nu, dar chiar si atunci, tot apar macar 10 intrebari.

Rochia perfecta ar trebui sa corespunda si sa fie raspunsul a cel putin 80% dintre intrebari. Asta pentru ca mereu e loc de mai bine cand vine vorba de articolele vestimentare!

Dar sa revenim. Indiferent de anotimp, imprimeurile sunt nelipsite! Indiferent de tendinte, ele vor fi acolo. Ca poate difera culorile, ca se vor purta mai mult cele geometrice, ca poate cele mai mici, ca poate cele etnice, asta deja e alta poveste.

La modelele de toamna, imprimeurile sunt de obicei in nuante din culorile toamnei: nuante de maro, nuante de verde. Nu cred ca a fost vreo toamna fara un pic de maro! In diferite nuante, de la bej la brun sau spre rosu. La fel si cu verdele- de obicei nuante cuminti de kaki, dar alteori mult mai salbatice de smarald.

Mai multe modele gasiti pe site-ul nostru freshattitude.ro. Dar, sa incerc sa va conving sa intrati, nu?!

  1. Rochie midi maro cu imprimeu– este asimetrica, cu manecile 3/4. Rochia are o coiala A-line, simpla, cu elastic in talie si la maneci. Decolteul este in V, nu foarte adanc. Un model casual. De toamna blanda.

2. Rochie midi leopard print– un model parte peste parte, in croiala pe corp, intr-un imprimeu leopard. Rochia are manecile lungi. Decolteul in V, ajustabil in functie de dimensiunea bustului. O croiala retro, sexy, cu volane ce completeaza modelul.

3. Rochie rosie cu imprimeu– Rochia are o croiala A-line, cu nasturi in fata. Are manecile lungi, bufante, ceea ce ii confera un aspect elegant. Gulerul este inalt, stil tunica. In talie are un cordon din acelasi material. Se incheie la spate cu fermoar.

Sper ca v-am starnit interesul. Voi reveni!