Tendinte primavara- vara 2022

Asteptam cu nerambdare tendintele din moda pentru sezonul ce sta sa inceapa. Moda este imprevizibila dar totusi revine! Revine dar se reinventeaza. Ati uitat prin garderoba o pereche de pantaloni sau o bluza si ati incercat sa o purtati peste ani cand era la moda din nou? Eu da. Masurile mele nu s-au schimbat prea mult, asa ca am incercat. Credeam ca dau lovitura, dar nuuuu!!!! In afara de aspectul de vechi, altceva nu am obtinut. Pentru ca moda se reinventeaza. Revine doar ca idee, ca trend, dar altele sunt culorile, imprimeurile, materialele. Nu am o problema cu aspectul vintage, dar cu cel prafuit- da! Mai bine mai putine haine in care sa ma simt bine, decat multe, vechi si… prafuite.

Dar, o prima tendinta a anului 2022 este moda vintage. Se poarta ce se purta prin anul 2000 in special, dar nici anii ’90 sau ’80 nu sunt uitati. Cred ca de fapt se poarta ce ne face sa ne simtim bine, comfortabil, ce ne avantajeaza sau ce ne face sa iesim in evidenta intr-un fel sau altul.

Pe de alta parte, tendintele in moda nu mai sunt date doar de creatorii de moda, ci si de influenceri. Si in functie de inspiratia influencerilor sau de preferintele lor, ne putem trezi ca se poarta si ce teoretic nu se poarta!

Se poarta iar scurt! Foarte scurt! Pentru cine poate si isi permite binenteles! Rochii scurte, cu croiala minimalista, cu taieturi la spate, pe parti sau cu decupaje. Fuste scurte, foarte scurte, cu talie joasa- adica niste bucatele de fusta! Se poarta, dar depinde de situatie, de varsta, de locul in care mergi.

Si pentru cine nu vrea sau nu poate sa poarte foarte scurt, raman in trend rochiile lungi sau cele midi. Important e sa ne simtim bine si sa nu cadem in ridicol de dragul de a fi la moda!

Vom continua cu tendintele anului 2022, dar pana la urmatorul articol trage cu ochiul la noutatile noastre pe freshattitude.ro. Si nu uita, fii fresh, cu atitudine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *