Ce au purtat vedetele la Premiile Grammy 2018

Cea de-a 60-a ediție a Premiilor Grammy a avut loc duminică noapte, la Madison Square Garden din New York. Artiștii au purtat un trandafir alb în semn de solidaritate cu victimele abuzurilor sexuale și în semn de susținere a mișcării #MeToo.  Iată care au fost cele mai bune apariţii!

Lady Gaga : A optat pentru un look gotic. Îmbrăcată toată în negru, tinuta formată dintr-un top cu mâneci lungi, din dantelă, o pereche de colanți din același material transparent și o fustă cu trenă aplicată peste. Desigur, crăpătura adâncă de pe picior a lăsat la vedere mult, mai ales să diva a purtat pe dedesubt un body culoarea pielii. Accesorizarea a fost și ea dramatică, la fel coafura, cerceii candelabru și inelele.

 

Lana Del Rey : A arătat spectaculos îmbrăcată toată în alb. Cântăreața a purtat o superbă rochie cu detalii argintii  și cu crăpătură pe picioar, arătând ca o zeiță. Rochia Gucci i-a venit ca turnată, alături de sandalele metalice și accesoriul extravant cu steluțe pe care l-a purtat pe cap.

 

 

Janelle Monae : Cântăreața a arătat cool într-un costum de inspirație masculină, dar cu o accesorizare puternică. A purtat un sacou negru, cambrat, cu imprimeu floral și o pereche de pantaloni evazați, alături de o cămașă, papion și o mulțime de bijuterii statemente – cercei, accesorii pentru păr, broșă și multe inele.

 

 

 

Anna Kendrick : Apariția sa pe covorul roșu a fost simplă, dar sexy, căci diva a ales un costum în carouri de la Balmain, lăsându-și la vedere sutienul din dantelă. A purtat o pereche de pantofi roz pal pentru a scoate ținuta din anonimat, alături de trandafirul alb de pe reverul sacoului.

 

 

Heidi Klum : Rochia purtată de vedeta de televiziune nu a lăsat loc imaginației. Heidi a ales o creație din dantelă transaprentă, lăsându-și la vedere lenjeria intimă și ea semitransparentă. Heidi a ales să poarte trandafirul alb la mână, ca o domnișoară de onoare.

 

 

 

Rita Ora : Cântăreața a făcut furori într-o rochie foarte sexy, cu o crăpătură adâncă pe picior. Rita Ora a strălucit într-o creație Ralph & Russo care i-a pus în evidență formele apetisante.

 

 

 

Chrissy Teigen : Însărcinată cu cel de-al doilea copil al său, soția lui John Legend a strălucit la propriu într-o rochie argintie și cu sandale asortate. Chrissy a purtat o creație cu mâneci stil capă și cu drapaje în talie, mascându-i burta de gravidă.