Livrare

Livrarea se realizeaza  prin intermediul companiei de curierat Fan Courier, DPD si prin Posta Romana serviciul de livrare rapida. 

Pentru livrarea cu Fan Courier si DPD taxa standard de transport facturata pentru comenzile online este de 15 RON/colet, la care se adauga 1 RON suplimentar, pentru fiecare kilogram suplimentar. Pentru localitatile aflate in afara retelei de acoperire Fancourier se percepe o taxa de kilometri suplimentari in valoare de 1 RON per kilometru suplimentar. Mai multe informatii despre reteaua de acoperire Fancourier puteti gasiti pe site-ul Fan Courier.

Pentru livrarea cu Posta Romana, taxa standard de transport facturata pentru comenzile online este de 10 lei RON/colet, la care se adauga 1 RON suplimentar, platibili in sistem ramburs la primirea coletului, pentru fiecare kilogram suplimentar. Livrarea cu Posta Romana este identica cu cea rapida de la alte firme de curierat si nu necesita deplasarea la sediile Postei Romane decat daca clientul nu raspunde la telefon sau doreste sa preia el coletul de la sediul Postei din localitate.

LIVRARE GRATUITA pentru comenzile de peste 250 lei cu TVA inclus, pentru clientii ce se afla in localitatile din aria de acoperire Fan Courier, DPD si a Postei Romane.

Livrarea produselor aflate in stoc se face in 24-48 ore de la plasarea comenzii.

Mentiunile cu privire la eventualele probleme privind integritatea/continutul unor colete se fac in momentul livrarii pe AWB sau se intocmeste un proces verbal de constatare. Orice reclamatii ulterioare cu privire la aceste aspecte sunt nule.