Cum să adopţi moda dantelei şi să fii cool

Puţin serioasă , puţin sexy, uneori dulce, iar alteori apăsătoare, dantela are o personalitate multiplă care o face atrăgătoare şi potrivită pentru vară.

Bluza roz pal cu detalii din dantelaBluza gri cu manecile din dantela

 

Cum ar trebui purtată dantela?

“Este sexy şi inocentă, într-o combinaţie minunată”, spune Rebecca Taylor.

“Poate fi adăugată ca o notă sau poate fi folosită pentru o întreagă piesă vestimentară”, “Poate fi conservatoare, dar şi foarte sexy. Cred că motivul pentru care tot revine în tendinţe este faptul că designerii găsesc mereu noi căi de a se juca cu acest material”, a adăugat Estee Stanley.

Ce piese din dantelă ar trebui să caut?

Pe lângă rochia neagră din dantelă, (rochie kaki din dantela , rochie alba din dantela),întotdeauna sexy şi chic, pot fi purtate cu succes bluze, fuste, pantofi, genţi şi curele. Pentru mai multe modele intrati aici .

 

 

 

 

 

 

Cum să fac ca dantela să arate elegantă, şi nu ieftină sau prea sexy?

În primul rând, trebuie folosită întotdeauna dantelă de calitate. Chiar dacă ultimele tendinţe sunt de a purta dantela cu cât mai puţin pe dedesubt, trebuie avută grijă să nu se exagereze. Astfel, la o bluză din dantelă nu este potrivit un sutien sexy, ci ceva mai serios pe dedesubt, chiar un furou. De asemenea, o rochie din dantelă ar trebui să aibă o linie mai conservatoare: să fie lungă până peste genunchi sau cu mâneci lungi. Aici puteti gasi tpate modelel prezentate mai jos.

 

Cu ce asortez o bluză din dantelă?

Bluza de dantelă să fie băgată într-o fustă neagră sau într-o pereche de pantaloni cu talie înaltă. Aceste modele le puteti gasi : Bluza neagra din dantela,Bluza neagra eleganta din dantela,pentru mai multe modele intrati aici.

Dacă asortezi o bluză de dantelă cu o pereche bună de jeanşi, o poţi purta la un prânz cu prietenele sau la cumpărături. O fustă frumoasă o poate face în schimb potrivită pentru o întâlnire romantică. Dacă eşti foarte îndrăzneaţă, poţi completa bluza cu o fustă din dantelă.