Cele mai potrivite cadouri de Craciun pentru cei dragi

Familie, rude, prieteni, colegi… ai de cumparat cadouri de Craciun pentru o multime de oameni. Incerci sa le achizitionezi pe cele mai potrivite, care sa-i bucure pe toti. Este destul de aproape … aceasta atmosfera in care toti ne dorim sa fim mai buni, sa primim cadouri de la cei dragi, dar mai ales sa oferim cadouri… cu inima deschisa.

Ce poate fi mai frumos in aceasta magnifica atmosfera de sarbatoare decat sa oferi cadouri celor dragi tie? 

Cu aceasta ocazie, venim in ajutorul tau cu niste sugestii de cadouri pe care le poti achizitiona pentru apropiatii tai. Hai sa iesim din tiparele clasice pentru a alege cadourile. Sa facem acest an unic prin cadourile alese. Cadouri amuzante, iesite din comun, dar totodata, sa se “asorteze” cu spiritul de sarbatoare.

1.Decoratiuni– In acest sezon ornamentele de Craciun sunt la mare cautare. Poti sa alegi dintr-o gama diversa de lumanari decorative, podoabe pentru brad, suporturi pentru lumanari, coronite, aranjamente cu globuri si beteala. Daca vrei ca obiectul tau de decor sa stea expus si dupa Sarbatorile

de iarna, cumpara o lampa pentru aromoterapie sau lumanari parfumate.

2. Cadouri vestimentare– Persoanelor apropiate din viata ta le poti cumpara manusi de piele imblanita sau termoizolante, fulare asortate la palton sau caciulite sport. Puloverele cu motive de Craciun sunt un un must-have anul acesta.Mai multe modele gasesti aici.

3. Accesorii– Nu pot lipsi de pe lista de cumparaturi, trebuie decat sa te hotarasti ce sa alegi. Poti sa faci cadou un portofel sau o geanta din piele, naturala sau ecologica. In privinta bijuteriilor, opteaza pentru bijuterii pretioase si elegante, care cu siguranta vor fi pe placul chiar si celei mai pretentioase persoane. Mai multe modele gasiti aici.

4. Carti– Ce ar fi daca in locul unui roman clasic, ai face cadou o carte de bucate ori un manual de psihologie aplicata? Sau ii preferi totusi pe clasici?! Mai sunt si enciclopediile cu diferite curente in pictura sau arhitectura, cartile motivationale.Era tehnologica ne influenteaza si in domeniul cadourilor, asa incat o husa pentru telefonul mobil constituie un dar potrivit.

5. Cadouri personalizate– Cumpara cani cu initiale sau nume, tricouri imprimate cu numele ” adresantului” sau cu un mesaj mai mult sau mai putin subtil.

6. Cosmetice- Au avantajul ca sunt utile oricui si oriunde, nimeni nu se plange ca a primit prea multe cosmeticale. Si nici nu mai trebuie sa-ti faci griji cu ambalajul. In magazine, gasesti seturi de cosmetice in tot felul de gentute si posetute, care reprezinta si ele un cadou in sine. Daca vrei sa faci un cadou individual, nu te limita doar la creme si lotiuni de corp. Orientati-va dupa spuma sau sare de baie, uleiuri de masaj aromate, un rimel sau un lac de unghii.

 

Daca esti nevoita sa mergi la cineva in vizita pe neasteptate si nu mai ai timp sa cumperi un cadou, apeleaza la clasica sticla de vin bun sau o sampanie si la cutiile cu bomboane. Spor la cumparaturi!