Ce colier sa porti, in functie de forma decolteului

In articolul de astazi vom vorbi despre coliere. Acestea sunt bijuteriile care vor ramane mereu un accesoriu „must-have” , fie ca le purtam ca sa atragem sau sa distragem atentia. Dupa ce ai stat o jumatate de ora in fata dulapului deschis, razgandindu-te iar si iar asupra tinutei perfecte, in sfarsit, alegi un outfit care sa te multumeasca . Povestea, insa, nu se incheie aici. Tinuta nu este completa pana nu alegi si accesoriile potrivite si nici acest lucru nu se face batand din palme. Din fericire, iti venim in ajutor in acest sens si iti prezentam ce bijuterii sa porti in functie de decolteu.
Asa ca nu mai sta pe ganduri si ia-ti un carnetel si noteaza-ti urmatoarele ideei pretioase pentru orice fashionista!
De cele mai multe ori,  sunt piesa cea de rezistensa a unei tinute, dar cum putem sti ce piesa din puzzle se potriveste si unde? Fie ca ne alegem bijuteriile in functie de culoare, tinuta sau ocazie, avem niste propuneri si trucuri care sa va faca alegerea mai usoara.In functie de lungime, colierele pot fi de mai multe tipuri (vezi imaginea de mai jos).
Colierele pe gat (tip collar, choker).Se potrivesc cel mai bine cu decolteurile care urmaresc linia gatului, fie ele rotunde sau drepte. Daca si umerii sunt goi, marimea conteaza, un colier mare balanseaza spatiul gol. Puteti purta un astfel de colier asortat la o camasa cu guler pentru un look smart-sic.Il poti gasi aici.

Colierele-statement, sun cele care atrag toate privirile si exprima cel mai bine o personalitate indrazneata si plina de fantezie. Cu cat sunt mai elaborate (au texturi si culori cat mai numeroase), cu atat mai bine! Mai ales daca tinem cont ca tinutele care afiseaza un decolteu la baza gatului sunt, de regula, foarte simple.Le puteti gasi aici si aici.


Colierele cu pandantiv sau lanturile simple (matinee, opera, lariat).Merg aproape la orice top, fie ca e un tricou simplu sau o bluza cu decolteu drept. Acestea vor inspira un look simplu si lejer, perfect pentru zi. Il puteti gasi aici.

Colierele lungi (opera, lariat).Sunt cele mai bune pentru un decolteu amplu, dar si atunci cand decolteul lipseste cu desavarsire. Aici simplitatea e cuvantul cheie. Pentru un look dramatic sau „edgy”, alege lanturi cu zale, de diferite lungimi si marimi, suprapuse. Siragurile de margele sunt ideale pentru tinutele de seara, denotand eleganta si rafinament.Il gasiti aici.

 Colierele discrete pot varia in lungime. Ele dau o nota subtila unei tinute si sunt cele ce merg bine cu cercei sau alte bijuterii asemanatoare (aici intra bijuteriile ce „se potrivesc” si seturile). Evenimentele de seara sau ocaziile speciale merg mana-in-mana cu acest tip de coliere.Acceseaza aici si aici.


Vom  revenim si cu celalate tipuri de coliere intr-un articol viitor.Pentru a vedea mai multe modele de coliera intra aici.