Modele de rochii pe care sa le porti la 45 de ani

„Femeia este cea mai frumoasa la 30 de ani” este o afirmatie pe care o femeie de 45 de ani o va primi cu un zambet intelegator, dar atotstiutor. La 45 de ani, debordezi de atata incredere, inteligenta si experienta de viata, incat te vei simti mai atragatoare ca niciodata. Doamnele de 45 de ani care se considera batrane, au impresia ca au trait cele mai fericite clipe din viata si au purtat cele mai frumoase tinute, pur si simplu nu au intalnit inca modelul de rochie potrivit.

Mai mult ca niciodata, la 45 de ani, trebuie sa mizezi pe un model de rochie care sa iti puna in valoare formele. Daca diversele trenduri te-au determinat sa incerci de-a lungul vietii rochii largi, vaporoase sau XXL, acum este momentul sa imbraci doar articole de calitate, care sa iti sublinieze feminitatea.

Cel mai potrivit model de rochie pentru o femeie de 45 de ani este cel cambrat in talie, pana la genunchi. Mizeaza pe tesaturi simple, de calitate, precum bumbacul, cea mai fina stofa sau matasea. Curelele de piele te vor ajuta sa iti reliefezi mijlocul, iar pantofii cu toc trebuie sa iti devina cei mai buni prieteni, alaturi de balerini si mocasini.

 

Continua insa sa experimentezi si cu modele de rochii cu taieturi asimetrice, dar investeste in articole de la branduri in care ai incredere, pentru ca acum, orice greseala de croi va iesi in evidenta.

Dupa 45 de ani, vei intelege mai mult ca oricand esenta clasicului. Un model de rochie dreapta sau in forma de A va fi cel mai bine pus in valoare de o geanta de calitate, eventual de la o marca de renume. Pantofii trebuie sa urmeze si ei aceasta linie, a respectului pentru valoare si pentru ceea ce conteaza cu adevarat.