Asortarea hainelor cu imprimeu

Hainele cu imprimeu pot fi destul de greu de asortat, deoarece daca nu ai grija, poti obtine o tinuta prea incarcata sau dezordonata. Atunci cand alegi o piesa cu imprimeu, este indicat sa formezi tinuta in jurul acestei piese, pentru a o pune in valoare. Hainele cu imprimeu floral, cu buline sau cu dungi sunt cel mai bine puse in valoare atunci cand sunt combinata cu haine si accesorii in culori neutre, precum crem, bej, nude, dar si alb sau negru, care sa nu distraga atentia de la imprimeu.

Bluzele cu imprimeu merg cel mai bine asortate la fuste creion, pantaloni cu o croiala clasica, pantaloni capri sau o pereche de jeans. Daca in schimb alegi sa porti o fusta sau o pereche de pantaloni cu imprimeu, atunci in partea superioara imbraca o bluza sau o camasa simpla, uni, care sa se asorteze cromatic sau care sa completeze piesa cu imprimeu.

Daca vrei sa dai senzatia de volum, apeleaza la imprimeuri mari, daca vrei sa pari mai inalta imbraca haine in dungi verticale, iar daca vrei sa ascunzi anumite defecte in partea de jos, precum solduri proeminente sau picioare groase, alege fuste sau pantaloni cu imprimeuri cat mai marunte.

Desi pana de curand nu era la moda sa combini imprimeurile, iata ca in ultimii ani trendurile s-au schimbat si acum este extrem de chic sa porti doua imprimeuri diferite. In cazul in care favorizezi acest trend, incearca sa combini piese cu imprimeuri florale de dimensiuni diferite, insa asemanatoare din punct de vedere cromatic si stilistic.

Intra pe http://freshattitude.ro/ pentru a vedea toate modelele.

In urmatorul articol invatam cum sa asortam hainele in functie de croiala.