Tendinte toamna-iarna 2019-2020

Este momentul sa arunci un ochi pe noile trenduri lansate pe marile podiumuri pentru sezonul toamna-iarna 2019-2020 pentru femei.

De la croieli simple si structurate, la volane, imprimeuri florale, 2019 este atat de bogat si variat in tendinte incat toti vom gasi ceva pe placul nostru.

Iata lista cu cele mai noi tendinte:

1.Animal print: Tinute cu imprimeu leopard, tigru si piele de sarpe

Un alt trend in voga este animal print. Un lucru este sigur – cu animal print vei face mereu senzatie oriunde te vei duce!

Anul acesta, designerii introduc imprimeul pe noi piese vestimentare si aduc in scena printul tigru si piele de sarpe. Daca inca nu ai gasit articolul cu animal print care sa ti se potriveasca intra pe freshattitude.ro.

Rochie tip camasa cu imprimeu piton
Rochie turcoise cu imprimeu animal print

2.Tinute feminine si rafinate cu multe pliseuri

Pliseurile continua sa fie un detaliu important in hainele care se poarta acum. Noile colectii lansate, nu se rezuma doar la fusta plisata (fusta plisata midi este un must in acest sezon!) Fara indoiala, merita sa investesti intr-o astfel de piesa vestimentara. Pliseurile aduc un element de rafinament oricarei tinute, putand fi accesorizate atat pentru o tinuta de zi cu zi, de iesit in oras cu prietenii sau de birou.

Rochie verde midi plisata
Fusta midi plisata

3. Catifeaua

Unul dintre cele mai “pretioase” trenduri este catifeaua. Vei regasi acest material in orice piesa vestimentara, de la fuste si pantaloni, la rochii, sacouri si jachete. In acest sezon insa, se acorda o atentie deosebita costumelor din catifea.Mai multe modele gasiti pe freshattitude.ro

Compleu pulover si pantaloni din catifea
Rochie eleganta din catifea

 

Rochie verde din catifea

Acestea au fost cele mai importante tendinte ale lui 2019-2020. Sezonul toamna-iarna este foarte ofertant, accesibil si are cate ceva pentru fiecare dintre noi, indiferent de preferintele de stil.