Tinute care te întineresc cu 5 ani !

Dorința de a rămâne veșnic tinere și frumoase ne face să apelăm la diverse produse cosmetice miraculoase, care ne promit că ne redau tinerețea în doar câteva zile.Totuși toate aceste artificii ne fac să uităm de un aspect esențial: tinerețea se găsește în suflet.

Atunci când inima noastră este tânără și însetată de viață și de frumos, acest lucru se reflectă și în modul în care ne îmbrăcăm. Dacă la acest capitol nu ai o inspirație prea mare, specialiștii în modă ne propun o ținută cu care nu poți greși niciodată. Dacă ții cont de elementele esențiale pe care aceasta trebuie să le conțină, cu siguranță vei arăta mai tânără cu 5 ani!

Tinuta care te întinerește trebuie neapărat să arate puțină piele, să fie sexi, însă nu vulgară.Ai nevoie de o pereche de blugi, sandale(pantofi,cizme in functie de anotimp) și o bluză feminină, care să îți pună în evidență umerii și brațele. Bijuteriile trebuie să fie delicate: o pereche de cercei rotunzi sau câteva brățări asortate sunt tot ce ai nevoie pentru fi mai tânără cu 5 ani.

Top în dungi și cu volane : Acest print atrage atenția asupra părții superioare a corpului și te face să pari mult mai tânără.Cu o pereche de sandale cu toc și o pereche de blugi ai obținut un outfit feminin și șic, care va întoarce toate capetele.Mai multe modele gasiti aici.

 

 

Bluza dama cu umerii goi

Bluza coraille cu volanase

Bluza bleu cu maneca cu volane

 

 

Bluzele pe umeri pot fi la fel de eficiente. Nuanțele deschise te vor duce întotdeauna cu gândul la tinerețe, iar una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac femeile după ce trec de 30 de ani este că renunță la culorile vibrante în favoarea celor închise, care le îmbătrânesc.Mai multe modele gasiti aici.

 

Bluza denim cu elastic la bata

Bluza turcoise cu umerii goi

Bluza alba cu aplicatie din dantela

 

 

Un alt model de bluză cu care nu poți eșua niciodată în alcătuirea ținutei care te întinerește este cel cu dantelă, feminin și delicat. Ca accesorii, limitează-te la un ceas sau o pereche de cercei.

 

Bluza neagra cu volane

Bluza roz pal cu maneca din dantela

Bluza neagra, eleganta

 

 

Articole evazate: Această ținută minimalistă se încadrează perfect în rândul celor care te întineresc cu 5 ani. Cu o bluză cu mâneci în clopot și o pereche de blugi evazați vei obține o ținută care te întinerește vizibil și care te poate scoate din anonimat cu stilul tău unic.

 

Bluza galbena cu manecile clopot

Bluza neagra din dantela

 

 

 

Și tu poți obține o ținută care te întinerește, dacă ții cont de aceste detalii. Alege bluza preferată și strălucește de fiecare dată când ieși din casă!