Tendinte pulovere toamna-iarna 2017-2018

Un pulover calduros va va ajuta in aceasta toamna si iarna sa va simtiti confortabil indiferent de timpul de afara.Dimineata si seara este frig,chiar daca soarele de amiaza ne pacaleste,asa ca puloverul devıne un element esential.Opteaza pentru materiale naturale, usor de intretinut, care iti lasa corpul sa respire si ia mereu in considerare suprapunerile. Gandeste-te mereu ca daca nu este vreme de iesit afara in camasa, dar nici in palton si pulover, exista mereu optiunea de a combina un cardigan subtire cu o camasa cool sau un pulover polo subtire cu un blazer.Dar,hai sa nu ne imbracam prea gros de acum,ci putem combina puloverele cu o fusta,dres si botina sau chiar pantofi.

Un pulover clasic poate fi purtat cu orice model de pantaloni sau fusta, important este sa existe o armonie intre partea de sus si cea de jos a tinutei. Culorile la moda sunt cele de gri, bleu, bej si alb mai multe modele gasiti aici.

Un pulover sau o vesta alba arata modern si stilat, unul negru – traditional si rafinat. Modelele tricotate arata bine in nuanta alba, texturile netede – pe cele negre. La moda sunt in continuare combinatia dintre alb si negru.

 

Un pulover lung poate servi si ca rochie, iar daca este purtata impreuna cu pantaloni, atunci la sigur vei fi cea mai moderna si stilata. Fashionistele inalte si slabute vor fi in culmea fericirii in acest sezon din cauza aparitiei modelelor asimetrice si monocromatice, care pot fi purtate cu o fusta dreapta si care depasesc lungimea fustei.

Poate unul din cele mai dulci și boeme trenduri din acest sezon: volanele. N-ai cum să nu le îndrăgești, mai ales suprapuse, când creează aspectul de ruffled, de încrețituri victoriene.

Puloverul cu mâneci cu volane e simplu, pentru că, oricum, volanele supradimensionate acaparează toată ținuta. Il poți purta inclusiv la ținute de seară.

Tricotajele cu volane discrete sunt printre cele mai trendy în 2017 și cu siguranță le vei vedea tot mai des de acum încolo. Ele reprezintă o soluție simplă de a introduce volanele în ținutele tale chiar dacă nu ești o fană foarte mare a lor, tocmai pentru că sunt atât de discrete. Volanele mici transformă un tricotaj banal într-o piesă feminină și elegantă, care merge și la ținute mai speciale.

In sezonul toamna-iarna 2017-2018 sunt actuale modelele multicolore cu imagini in zigzag sau dungi, sau chiar carouri. Va recomandam sa optati pentru acele modele de pulovere, in care va veti simti confortabil si comod si care va va tine de cald chiar si in cele mai reci zile din an.