Tendințe toamnă – iarnă 2017 – 2018

Creatorii de modă au stabilit noile tendințe toamnă – iarna 2017 – 2018.Noi îți arătăm tendințele pentru a te pregăti de cumpărături.Voi incerca sa va fac o scurta radiografie a catorva tendinte toamna – iarna 2017 – 2018, cele care sunt importante si sa le includeti in propriul vostru stil.
Pe scurt, în sezonul rece 2017 – 2018 se poartă vintage, se poartă roșu și se poartă  motivele folclorice. Poți recicla cu ușurință hainele mamei din anii 80, dar și hainele din garderoba ta din anii 90, pentru că moda se întoarce. Regăsim influențe americane, pliuri, culoarea roșie este predominantă, dublu denim și revin la modă bulinele.

1. Culoarea Rosie : Este pionul principal in aceasta toamna, mai ales ca nu mai este considerat o culoare de seara, ba dimpotriva, se poate purta si in timpul zilei..De la cele cu tentă roz, la roșu vișiniu.Daca crezi că toamna și iarna se poartă culorile închise, te inseli. Nuanțele de roșu sunt mereu la modă și nu poți da greși niciodată.

2. Bulinele : Sunt din nou la modă este foarte important să reții faptul că poți să faci abuz de buline, însă trebuie fii atentă pentru că se poartă doar bulinele în combinația alb-negru.Nici franjurile nu lipsesc din ecuatie insa trebuie sa fie cat mai lungi.
3. Denim dublu : Denim din cap până în picioare. Pantaloni, cămașă și haină. Aceste ținute creează un look bărbătesc și se potrivesc perfect pentru orice fel de eveniment. Poți adapta ținutele denim pentru un eveniment select sau chiar pentru o plimbare în parc.
4. Imprimeul tip tabla de sah : Mulți designeri celebri, au scos colecții noi cu astfel de imprimeuri și aceste ținute sunt destinate mai mult stilului office. Dacă vrei un stil relaxat și casual, atunci trebuie să adopți acest stil.
5. Influente americane : Motivele folclorice s-au întors pe catwalk.Se remarcă hainele cu diverse print-uri, mai ales cele cu cactuși. Se poartă vestele din piele sau piele întoarsă. Dacă vrei să ai un look impecabil, poți aplica un ruj roșu pentru a avea un aer de divă.
6. Imprimeu floral : Poate crezi că florile nu se potrivesc sezonului rece, însă nu este deloc așa. Se poartă mini! Se poartă transparent! Se poartă anii 50! Rochii din mătase, tafta, organza în nuanțe de roșu, galben lămâie, portocaliu mango. Surprinzător, rochiile cu motiv floral se vor purta și seara,cât și pentru cardigane sau poți aplica broșe cu flori.

7. Piele neagră : Iți va oferi un look sexy și îți va da un aer dominant. Orice fel de piesă vestimentară din piele este în tendițe în acest sezon, mai ales pantalonii sau gecile din acest material.

8. Penele : Sezonul rece 2017-2018 este un sezon al opulenței, deci penele vor face senzație pe paltoane, rochii sau fuste. Aceste haine care au penele aplicate sunt în general în culori deschise și pot fi fuste sau bluze din texturi moi și mătăsoase. Acest look te va face să fii în centrul atenției și vei întoarce toate privirile.

9. Blana multicoloră : Designerii vor să dea a notă caldă prin intermediul acestor blănuri colorate în sezonul rece. Cu diverse imprimeuri, indiferent dacă îți achiziționez un trenci sau o pereche de încălțăminte cu blană, vei fi la modă în acest sezon.

10. Influențele masculine : Nu dai greși niciodată cu aceste combinații dintre feminin-masculin. Fie că este vorba despre costume, haine supradimensionale, fie de pantaloni lungi până la gleznă, vei fi în trend oricum.

11. Argintiu : Poți purta pantaloni arginti, fuste, rochii sau chiar geci. Asta nu înseamnă că trebuie să exagerezi cu această culoare, ci să combini piese vestimentare cu această culoare, cu alte haine de alte nuanțe.