GEACA DE PIELE – Tendinte

Geaca de piele este probabil una dintre cele mai populare piese vestimentare din toate timpurile; daca e sa ne luam dupa fashionistele din lumea intreaga, putem spune ca aceasta este si va ramane intotdeauna in trend, indiferent de sezon.

Conteaza foarte mult modul in care porti geaca de piele si, pentru asta, noi avem cateva sfaturi pentru tine.

1.    Putem opta pentru o fustă scurtă, şosete până la genunchi , iar pe sub geacă să purtăm un pulover tricotat. Combinaţia este foarte cool.

2.    Se poartă foarte mult pliseurile, astfel că putem mixa geaca de piele cu o fusta plisată lungă, scurtă sau midi, ce ne poate poziţiona atât în zona de lady like, cât şi în cea mai rebelă de grunge.

3.    Geaca de piele poarte fi completată de o fustă tip A Line deasupra genunchiului sau cu o fustă de piele plisată.

4.    Deasemenea, este potrivită şi cu o rochie în croială dreaptă, spre exemplu o Little Black Dress.

5.    Un mix de impact, dar mai puţin adoptat, este cel cu rochii de cocktail, rochii de seară, până la genunchi sau chiar până la nivelul solului. Excludem însă rochiile prea preţioase, cu trenă, de Red Carpet.

6.    Geaca de piele merge combinată cu pantaloni scurţi din piele sau din jeans, cu şosete lungi şi bocanci. În zilele mai reci putem opta pentru un dres gros şi mat.

7.    Jeansul clasic poate fi purtat cu geacă de piele tip biker pe sub care alegem un tricou oversize lung.

8.    Dacă sunteţi fani ai pantalonilor, ţineţi minte că alături de o geacă de piele tip biker puteţi purta pantaloni lungi, uşor evazaţi care, cu pantofi cu toc înalt, vă alungesc silueta. Puteţi opta şi pentru pantaloni conici cu pantofi tip Oxford pentru un outfit de inspiraţie masculină.

9.    La capitolul încălţăminte, puteţi alege bocanci atât la pantaloni scurţi sau fustă lungă, cât şi pantofi tip Oxford pentru pantalonii conici până la gleznă. Atunci când optaţi pentru rochia de seară cu geaca de piele, obligatoriu alegeţi pantofi eleganţi cu toc înalt.

10.  În funcţie de tipul gecii de piele, puteţi decide cât de mult vă accesorizaţi ţinuta. Dacă aveţi o geacă ce conţine multe fermoare, ţinte sau inele metalice, atunci încercaţi pe cât posibil să nu vă încărcaţi cu braţări, cercei sau coliere. Ar fi prea mult! Dacă aveţi însă o geacă mai light şi în mod special dacă ţineţi părul strâns, puteţi alege cercei, însă atenţie să nu se suprapună pe gulerul gecii.