Top 5 tinute de zi cu zi

Odata cu venirea toamnei, garderoba ta se reduce la camasi, pulovere, blugi, pantaloni, cateva fuste putin mai groase si incaltaminte comoda si calduroasa. Atunci cand nu stii cu ce sa te imbraci,mai dai o raita prin magazinele fizice sau online,in cautarea unor tinute sau incaltaminte de sezon.

Si pentru ca noi, femeile, nu avem suficiente haine,m-am gandit sa va propun cateva modele de tinute pe care le puteti purta la munca,scoala sau la plimbare toamna aceasta. Se intampla deseori sa ramanem blocate in fata sifonierului si sa ne gandim cu ce ne imbracam in ziua respectiva,asa ca sper sa va ajute colajele realizate de mine.

Prima propunere : O tinuta lejera pe care o poti purta oricand eu am optat pentru o pereche de jeans skinny un tricou alb si cardigan albastru pe care il gasiti aici. Oricand poti adauga un element vestimentar sau un accesoriu care sa te faca remarcata, precum o geanta maxi in loc de un rucsac, o geaca in culori sau esarfe voluminoase.

A doua propunere: O tinuta office se poate compune usor din piese uni: o bluza cu umeri decupati si o pereche de pantaloni clasici. Investeste in bluzite lejere, pe care le poti combina cu pantaloni pana si pantofi stiletto, sau cu fuste conice si o curea subtire in talie.

A treia propunere:  O pereche jeansi alaturi de o camasa cu flori, de orice natura ar fi ele, marunte, simetrice, mari picturale sau realiste,etc. Nu uita sa-ti bagi camasa in pantaloni si sa-ti marchezi talia cu o curea.

A patra propunere:  Vrei să mergi la o întâlnire de afaceri sau la o petrecere de seară şi nu ştii cu ce să te îmbraci? Ei bine, scoate-ţi din dressing sacoul şi începe să-l pui în valoare. Pentru o ţinută de zi,sacoul vine de minune cu o pereche de blugi şi un tricou. În cazul în care mergi la serviciu şi trebuie să te îmbraci office,sacoul merge bine şi peste o cămaşă la care adaugi o pereche de pantaloni clasici si un colier lung.

A cincea propunere:  O bluza dintr-un material vaporos, bretele subtiri si maneci cazute iti va conferi instantaneu o alura sofisticata! Mizeaza pe o tinuta clasica de seara, formata din vedeta acestui sezon, bluza cu umerii cazuti, si pantalonii eleganti cu talie inalta, care alungesc vizual silueta.   

Aceste sunt propunerile mele pentru voi,care sper sa va placa si sa gasiti cel putin una pe gustul si stilul vostru!