Modele de rochii pe care sa le porti la 30 ani

La 30 de ani,ai trecut de timiditatea si razvratirea anilor adolescentei, te-ai descoperit si te-ai maturizat in a doua decada si esti mai frumoasa ca oricand.Ai inceput sa te cunosti, stii deja ce ti se potriveste, ai inteles cat de important este sportul si mananci corect si echilibrat. Acum risti cu intelepciune si arati fabulos, abordezi cele mai stylish outfituri si cele mai potrivite modele de rochii.

Modelul de rochie in care vei arata fabulos la 30 de ani este cel cu decolteu in forma de V, strans cu o curea in talie, care sa iti accentueze formele. La fel de bine ti se potrivesc si rochiile drepte, cele cu peplum sau cele lungi, atat timp cat se potrivesc stilului tau. Vei arata minunat intr-o rochi midi cu print floral!

Tu vei pune accesoriile in evidenta, si nu invers. Opulenta gratuita nu te mai atrage, nici ostentativul, acum cunosti valoarea clasicului. Opteaza pentru bijuterii fine, dar nu abandona nici piesele statement.

Evita modelele de rochie care nu te mai pun in valoare. Fara numere prea largi, fara taieturi vulgare sau prea indraznete, daca masurile nu ti-o permit. Desi rochia mini isi pastreaza dominatia si la 30 de ani si arata excelent pe un corp lucrat, incepe sa cresti cu cativa centimetri limita de jos a rochiei tale: vei castiga in sex-appeal si mister!